Het hebben van een reisdienst kan een ongelooflijk bevredigende evenals een financieel lonende onderneming zijn. Het kan ook een uiterst uitdagende, ontmoedigende en dure ervaring zijn als je niet uit de buurt van een aantal vrij fundamentele valkuilen blijft. Vakantiehuizen in de moezel, waarvan sommige risico’s wegblijven, lijken misschien duidelijk, maar kosten opnieuw. Anderen kunnen eigenschappen zijn waar je waarschijnlijk nog niet eens naar hebt gekeken.

Ik heb 5 historische Trick West-uitjes, en ik verkoop en behandel meer dan vijftig voor andere mensen. Ik ben sinds 1994 in de vakantiewoning blijven, toen ik een huis dat ik in Secret Largo, Fla bezat, in mijn eerste vakantiehuis veranderde. Op basis van jaren van avontuur, geef ik hieronder 8 van een van de meest algemene en populaire bouwrisico’s om te voorkomen bij het bezitten van een vakantiehuis in de moezel. In de jaren dat ik in deze organisatie ben gebleven, moet ik nog steeds zien dat mensen herhaaldelijk dezelfde fouten maken die eenvoudig kunnen worden weggehouden met voorzieningen, een veel betere planning en wat deskundige begeleiding.

Hoewel het zeker niet prettig is om de ongunstige waarheden van het hebben van vakantieverblijven te bespreken, is het mijn kans dat je kunt leren van de incidenten van anderen en de voordelen van het bezit van je vakantiehuis kunt benutten. Vakantiehuizen in de moezel geloven dit door zorgvuldig voordat u ‘de sprong wagen’ in het bezit van een vakantiehuis.

Ziet u eruit als een opvallende uitspraak? In feite is de stelregel ‘Kennis is eigenlijk’ een uitstekende om vooraf te evalueren in deze essentiĆ«le eerste stap. Ik heb veel mensen gezien die zich ‘bij de liefde aansluiten’ bij een woning of huis die ze vinden tijdens hun vakantie en bepalen dat het een perfecte tweede woning en ideale service zal zijn.